Activiteiten bij Dreams

Activiteiten op het Westlandse strand

Bij Dreams bieden ze een hele scala aan leuke en sportieve activiteiten. Benieuwd geworden? Lees hieronder wat er allemaal mogelijk is!! 

Skateboardles
Je leert op je eigen tempo door één op één contact met je skate instructeur razendsnel de basics van het skaten zoals bijvoorbeeld steppen, vaart maken, indroppen, tiktakken en ollies. Er wordt, ook aandacht besteed aan veiligheid, zo leer je bijvoorbeeld veilig vallen en goed landen.

Heb je de basis van de beginners skateboardles al onder de knie en wil je verder leren? Je kunt van te voren aangeven wat je tijdens deze skateboardles wil leren. Dit kunnen specifieke tricks zijn zoals kickflip, nollie, shove-it, grinden of iets anders, maar ook beter landen of je stijl oppoetsen.

Longboardles

Dreams Skateschool is de perfecte plek voor een privé longboardles. Omdat we omringd worden door een glooiend duingebied kun je na je eerste meters rechtuit ook oefenen op downhill longboarden. De opzet een privéles longboarden is geheel aangepast aan jouw wensen, jij kunt zelf kiezen waar de aandacht in deze longboardles op zal liggen. Voor beginnende longboarders starten we vaak met de basis technieken, denk hierbij aan steppen, vaart maken, vaart minderen, remmen en downhills maken.

Er wordt uiteraard ook aandacht besteed aan veiligheid, zo leer je veilig vallen met beschermers en goed remmen. Leren longboarden bij Dreams Skateschool gaat razendsnel, voor je het weet kun je het al!

Kosten: € 35,00 voor 1 persoon / € 60,00 voor 2 personen
Tijdsduur: 1 uur
Kosten: € 52,00 voor 1 persoon / € 90,00 voor 2 personen
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: alle leeftijden (kinderen en volwassenen)

Inclusief: Skate- of Longboard, beschermers & helm

Surflessen bij Dreams in Ter Heijde

Bij Dreams Surfschool kun je terecht voor surflessen op alle niveau’s en voor alle leeftijden. Voor de jongste surfers vanaf 6 jaar (met zwemdiploma’s natuurlijk) is er de Dreams Surfkids surfles, een vaste surfles op drie dagen in de week. Het mooiste van alles, vindt eigenaar Paul, is dat het niet uit maakt hoe oud iemand is, leeftijd is niet belangrijk bij Dreams: „Wat is er mooier dan een kind van 8 jaar oud die zijn vader surftips geeft?“
Kosten:

1 persoon: € 70,00
2 personen: € 120,00
3 of 4 personen: € 145,00
5 of 6 personen: € 35,00 p.p. (groepsles tarief)
Tijdsduur: 2 uur (inclusief omkleden)
Leeftijd: vanaf 5 jaar met zwemdiploma A en B

dreams westland
surflessen westland
Dreams  heeft allerlei activiteiten geschikt voor kinderen, families en grote & kleine groepen. Voor ieder wat wils! 
Dreams is gemakkelijk te bereiken met zowel de fiets, auto als met de benenwagen. Voor de actievelingen is het een heerlijke strandwandeling of fietstocht van 4 kilometer vanaf Vlugtenburg.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.