4 dagen genieten voor de prijs van 3 dagen

Je leest het goed, boek je nu een vakantie met aankomstdatum tussen 1 april en 22 april 2024 dan krijg je een nacht gratis! Boek 4 dagen vakantie en betaal maar voor 3 dagen. In april schijnt het zonnetje vaak al wat vaker, dan wil je dus lekker aan de kust zitten! 

*Actie geldt tot en met 29 februari 2024.

De eerste zonnestralen van het jaar

Dat is toch het allerfijnste wat er is? Genieten in het voorjaar. De winter is weer achter de rug, de temperaturen stijgen en de natuur komt weer in bloei. De perfecte tijd voor een mooie fietstocht door de duinen, een surflesje of zee of een boekje lezen in de zon. Laat april maar komen! 

1 nacht gratis

Onze bungalows zijn perfect voor een heerlijk voorjaar aan de kust. Extra leuk dus als je 1 nacht gratis krijgt! Dat is nog langer genieten voor een nog leukere prijs. Wees er wel snel bij, want de plekken gaan hard!

Zoek en boek

Weekendje weg aan zee
comfort bungalow 8 personen
kindvriendelijke camping aan zee
glamping in nederland
safaritent huren nederland

Ontbijt service

Begin uw dag goed met een heerlijk ontbijt! Voor mama en papa is het ook wel eens tijd voor vakantie. Maar ja, wie maakt nu ‘s ochtends het ontbijt klaar? De kinderen? Vast niet! Daarom bieden wij u de ideale oplossing: wij maken uw ontbijt! Zo kunt u lekker uitslapen en toch heerlijk ontbijten.

Fietsverhuur

Vlugtenburg grenst aan één van de meest populaire fietspaden van Nederland. Een fietspad die Hoek van Holland en Scheveningen met elkaar verbind met een oogverblindende mooie fietsroute. Je fietst het gehele stuk namelijk echt door, over en naast de imposante duinen. Zelf geen fiets? De receptie van het park verhuurt fietsen per dag.

Fietsverhuur

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.