Vier de kerstvakantie in een bungalow

Het is koud buiten, je bent gezellig met dierbaren om je heen. Dat klinkt als de Kerst! Een knusse kerstvakantie beleef je op z’n fijnst in een bungalow aan de kust. Een bungalow waar alles inzit wat je nodig hebt. Van een uitgebreide keuken tot lekkere bedden en van een persoonlijk terras tot goede wifi. Laat je nou precies op de juiste plek zijn belandt voor zo’n bungalow. Op Strandpark Vlugtenburg. En de mooiste eigenschap van onze bungalow moet nog komen: ze liggen allemaal op 10 minuten loopafstand van het strand.

Lekker eten met Kerst

Bij Kerst hoort natuurlijk lekker eten. Op het park vind je een gezellig familierestaurant waar de chef alles uit de kast haalt om een mooi diner op tafel te zetten. Daarnaast kun je natuurlijk altijd een Gourmetset bestellen voor in je bungalow. Zo heb je zelfs op vakantie het echte klassieke kerstgevoel te pakken!

Zoek en boek

Kerstvakantie: 26 december t/m 8 januari

Een kerstvakantie aan de kust

bos westland

Activiteiten in de omgeving

Regen, droog, harde wind, weinig wind, hagel, zon: voor elk type weer is er wel een leuke activiteit te bedenken op of om het park. Zoek bijvoorbeeld de warmte op in een binnenzwembad, bezoek het Staelduinse bos of ontdek de oude forten in Hoek van Holland. Wil je graag bewegen? Dan kun je heel mooi fietsen en wandelen in de duinen. Fietsen kun je huren bij de receptie! Doe je wel je wanten aan?!

Met de hond op vakantie

Er is toch niks leuker dan op vakantie gaan met jouw eigen trouwe viervoeter? Dat snappen wij volledig, en daarom zijn in een aantal van onze bungalows huisdieren toegestaan. Meld dit wel even vooraf bij de boeking, dan kunnen we er rekening mee houden. Een hond en een strand zijn natuurlijk een gouden combinatie, dit kun je dus niet laten schieten. Ten zuiden van de strandopgang vlakbij het park zijn honden toegestaan. Dit is dus zo’n 10 minuten lopen vanaf de bungalow. Dit wordt gegarandeerd een veelbelovende vakantie voor mens en dier!

huisje aan zee met hond

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Meer dan een vakantie aan zee

Ideaal voor een weekend, midweek of vakantie aan het strand in Nederland!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.