Camping Hoek van Holland

Camping dichtbij het gezellige Hoek van Holland

Strandpark Vlugtenburg ligt nabij Hoek van Holland. Een gezellige gezinscamping aan het strand waar genoeg te beleven is voor heel het gezin. De kinderen kunnen met nieuwe vriendjes spelen in de speeltuin op het park terwijl je zelf heerlijk een boek aan het lezen bent. Er zijn verschillende plekken op het park, voor tenten, caravans en campers. Natuurlijk van alle gemakken voorzien. En vanaf de camping rijd je zo naar Hoek van Holland!

Vlakbij het Strand

Strandpark Vlugtenburg ligt op loopafstand van het strand, dus ideaal om heerlijk uit te waaien of te genieten van de zonsondergang. De kampeerplaatsen zijn 150m² groot, dus voldoende ruimte om te ontspannen. Ook zijn er diverse camperplaatsen, waar je net zoals alle andere gasten gebruik kan maken van het toiletgebouw en andere faciliteiten. 

Het hele jaar door kunt u kamperen op Strandpark Vlugtenburg!

Omgeving van Strandpark Vlugtenburg

Het centrum van Hoek van Holland ligt vlakbij Strandpark Vlugtenburg. doe de boodschappen in het gezellige Hoek van Holland of maak een fietstocht en ga opzoek naar alle streekproducten. Leer surfen of bezoek de Maeslantkering. Pluk zelf je fruit bij elkaar of maak een ommetje door het Westland in een fleurige eend. Bekijk hier wat er allemaal te doen is in de omgeving.

Kamperen op Vlugtenburg

Bekijk de beschikbaarheid

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.