Camping met Animatie Nederland

Volop animatie fun op de camping

Opzoek naar een leuke camping met animatie in Nederland? Stop met zoeken! Strandpark Vlugtenburg is dé plek voor een onvergetelijke vakantie met kinderen. Het hele jaar door, op januari, februari en maart na, is er animatie. Terwijl de kinderen zich hier vermaken geniet jij van wat welverdiende rust bij ons restaurant of op je eigen kampeerplek. Een vakantie waar écht iedereen vrolijk van wordt, daar worden wij blij van!

Animatie voor iedereen

Sinds begin 2022 kan iedereen genieten in onze gloednieuwe animatieruimte: Speelcafé Zoet. Deze ruimte is te vinden tegenover het restaurant en hier worden de grootste avonturen beleeft. Slecht weer of een heerlijk zonnetje, het animatieteam weet altijd wat leuks te bedenken. Originele knutselwerken maken, swingen in de mini-disco, knus marshmallows roosteren, actief spellen spelen of lekkernijen bakken. Dit is nog maar een kleine greep uit de activiteiten. Wanneer kom jij nieuwe vriendjes maken? Want dat gaat gegarandeerd gebeuren!

Zoek en boek

Kinderen blij, ouders blij, wij blij!

Kamperen op Vlugtenburg

camping aan zee nederland met hond

Kamperen op Vlugtenburg

Kamperen aan de kust in Nederland was nog nooit zo leuk! Zeker niet met een animatieteam erbij, op een camping met animatie in Nederland. Wij doen ons uiterste best om onze camping faciliteiten zo goed mogelijk te kunnen aanbieden. Dit betekent onder andere zorgen dat de wc-gebouwen er mooi bijstaan, dat de plekken er goed bij liggen en dat er een fijne sfeer heerst op het park. Vanaf ons park kun je zo naar de grote steden als Den Haag en Rotterdam, en uiteraard is er in de omgeving ook genoeg te beleven. Bekijk bijvoorbeeld onze Zien & Doen pagina eens!

Vanaf de camping zo naar Eetcafé Zout

Op een kindvriendelijke camping, hoort natuurlijk ook een gezellig familierestaurant. Bij Eetcafé Zout vind je deze plek! Aan de rand van duinen, naast onze mega klimtoren kunnen ouders en kinderen heerlijk genieten van de rust aan de kust. Binnen kan er gespeeld worden in de indoor speelruimte en op het menu staan er allerlei opties waar kinderen écht blij van worden. Van een broodje knakworst tot een mini cheeseburger. Kom jij een kijkje nemen op de kaart? Wij verwelkomen je in ieder geval dolgraag!

Eetcafe Zout

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.