Bekijk onze beoordelingen

Beleef Pasen op de camping

Vier Pasen op de camping!

Pasen brengt vaak zonnige dagen met zich mee… tijd om te kamperen! Pak je kampeerspullen en ga er lekker op uit. Strandpark Vlugtenburg is de perfecte plek voor een heerlijk uitgebreid Paasweekend. Geniet van de Zoute zeelucht en de uitgestrekte fietspaden door de duinen. Of je nou komt om uit te rusten of om actief bezig te zijn. De kust biedt voor ieder wat wils. Wij hebben mooie plekken voor jullie klaarstaan. Campers, tenten, vouwwagens, caravans, busjes; jullie zijn van harte welkom om samen met ons paaseieren te zoeken!

Bij Pasen hoort lekker eten

Een echt lekker Paasontbijt beleef je op de camping. Via onze webshop bestel je heel eenvoudig een overheerlijk, vers ontbijt. Bezorgd bij jouw kampeerplaats, hoe ideaal is dat?! Zo kun je genieten van vers gebakken broodjes en dat terwijl je van alle rust op de camping geniet. Voor de kinderen kan er zelfs een speciaal kids ontbijt besteld worden. Pasen vieren op Strandpark Vlugtenburg betekent plezier voor iedereen!

Zoek en boek

Pasen: 17 april 2022

Kamperen op Vlugtenburg

vakantiepark aan zee

Paaseieren zoeken aan de kust

Het strand kan een oase aan rust zijn en tegelijk een paradijs voor adrenaline junkies. Dat is er juist zo leuk aan! Wil je een ontspannen wandeling maken door de duinen of educatief of bezoek bij een fruitkwekerij? Geen probleem. Ga je liever surfen op de woeste golven of blokarten op het strand? Dat kan ook! Zo kun je een vakantie aan de kust indelen zoals je zelf wilt. Actief, ontspannend, uitrusten of opzoek naar spanning. Bepaal zelf hoe je het aanpakt!

De leukste camping aan zee

Kamperen aan zee, dat doe je bij Strandpark Vlugtenburg! Ons animatieteam zorgt ervoor dat kinderen de tijd van hun leven hebben. Kinderdisco, spelletjes spelen, knutselen, bakken: geen moment vervelen! Als ouder hoef je, je daarentegen ook zeker niet te vervelen. Er zijn leuke activiteiten in de omgeving, en we hebben een gezellig restaurant op ons park. Hier kun je heerlijk de dag doorbrengen met wat cocktails en een goed boek aan je zijde. Wat wil je nog meer!

camping Hoek van holland

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.