Originele activiteiten bij de Tuinderij

De Tuinderij is een recreatieve feestlocatie die compleet dagvermaak voor grotere gezelschappen (vanaf 20 tot 500 personen) aanbiedt. De Tuinderij ligt binnen de gemeente Westland, grenzend aan Midden Delfland, midden in de polder en gelegen langs het water.  De huisstijl van De Tuinderij is nostalgisch en sfeervol. Het activiteiten aanbod (zówel binnen- als buiten) is ronduit hilarisch en uniek te noemen. Dé ideale locatie voor uw verjaardag, jubileum, team- of bedrijfsuitje.

Ben je op zoek naar iets unieks? Er zijn allerlei activiteiten te combineren, zoals: Plankgas door de Kas, Wc-Pot Race, Levend Tafelvoetbal, 4 op ‘n rij Ballenrace, ‘Waar is de mol?’, Touwdouwen (i.p.v. touwtrekken), Zweefbalspel, Voetdarts en Sumo-Worstelen. 

Ook zijn er buitenactiviteiten zoals E-Puch en E-kickbike Tours en Volkswagen Kevers voor een mooie tourtocht door gemeente Midden Delfland en Westland te boeken. Een rondvaart op een schuit (Kagenaar) behoord ook tot de mogelijkheden.

Prijzen en contactgegevens

Voor de actuele prijzen en openingstijden kun je het best op de site van de Tuinderij kijken. Hier kun je dan ook op de details nauwkeurig bekijken welke activiteiten en arrangementen geschikt zijn voor jou.

tuinderij westland
tuinderij westland
de tuinderij
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.