restaurant Vlugtenburg

Wij willen doorgroeien!! Wil jij daar in mee?

Restaurant Vlugtenburg wordt met de dag drukker en dat vraagt om uitbreiding. Allerlei leuke verbeteringen én een nieuwe menukaart zijn al geïntroduceerd en dat werkt als een enorme trekpleister. Maar er is nog veel meer ruimte om door te groeien en daarvoor zijn wij opzoek naar jou! Iemand die het leuk vind om creatief mee te denken en daarbij lekker bezig is de hele dag.

Werk in de keuken

Wij zoeken iemand die de handen uit de mouwen wil steken in de keuken en hier alles wil leren. Ervaring is niet perse nodig, wij kunnen je alles aanleren.

Op donderdagen in de vakantie hebben wij live muziek op het terras. Er wordt tal aan kinderfeestjes georganiseerd in de aangrenzende open lucht speeltuin. Gebak nemen wij hier heel serieus, dus de koffiemomentjes zijn ook altijd een succes. En daarnaast verzorgen wij zomerse cocktails natuurlijk met allerlei lekkere lunch en diner gerechten.

Het restaurant ligt pal tegen de duinen aan, dus perfect voor een verkoelende duik na je werk. En het ligt aan het drukste fietspad van Nederland, welke Hoek van Holland met Scheveningen verbind.

Wat bieden wij ? Functie:

  • Als je nog geen keuken ervaring hebt – gaan wij jou alles aanleren zodat jij uiteindelijk volledig kunt meedraaien in de keuken.
  • Je start de keuken op, verzorgt de mise en place, maakt alle gerechten klaar en zorgt ervoor dat de gasten het allemaal heerlijk vinden.
  • Je helpt met het organiseren van speciale dagen (kinderfeestjes, groepsarrangementen, muziekavonden etc.)
  • Je krijgt gegarandeerd dé leukste groep aan collega’s.
  • Er is vrijheid voor leuke ideeën en verbeteringen.
  • Het is een uitdagende baan in vakantiesferen.

Kun jij jezelf vinden in onderstaande punten?

  • Jij bent stressbestendig en kunt goed het overzicht bewaren
  • Je hebt interesse om alles te leren in de keuken
  • Fulltime beschikbaar. Het gaat er vooral om dat jij vanaf september doordeweeks overdag en/of ’s avonds beschikbaar bent (Ben je alleen parttime beschikbaar? Laat je dan niet tegenhouden om een bericht te sturen, wij staan er altijd voor open om de functie flexibel in te vullen).
  • Leeftijd 20+

Neem een kijkje op de werkvloer

Solliciteren

Richt je sollicitatie met motivatie en bijgevoegd CV aan mw. T. Verbraeken
Mail naar: sollicitatie@vlugtenburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.