Meivakantie

Lekker weg tijdens de meivakantie? Even de kust opzoeken en volledig tot ontspanning komen? Jullie hebben het verdiend! De zomer staat alweer bijna voor de deur, de temperaturen beginnen langszaam op te kruipen. Kortom, de perfecte tijd om lekker even de natuur op te zoeken.

Meivakantie aan het strand

Je vergeet soms bijna hoe fijn het is aan de Nederlandse kust. Je hoeft het vliegtuig niet in voor een fantastische vakantie. De Westlandse kust is een behoorlijk ongerept en onbekend stuk Nederlandse natuur. Je vindt er de gezelligheid met verschillende strandtenten, de mooie brede stranden en het natuur fenomeen de strandmotor. Maar je hebt er niet het overdreven massa toerisme en de lange files richting het strand. Zijn jullie ook zo toe aan een beetje strand?

Zoek en boek

Aankomst mogelijkheden

De meivakantie is dit jaar van 23 april tot en met 9 mei. U kunt bij ons de volgende perioden boeken:

Meivakantie weekvrij 22-04-2022 t/m vrij 29-04-20227 nachten
Meivakantie weekendvrij 22-04-2022 t/m ma 25-04-20223 nachten
Meivakantie midweekma 25-04-2022 t/m vrij 29-04-20224 nachten
Meivakantie weekma 25-04-2022 t/m ma 02-05-20227 nachten
Meivakantie weekvrij 29-04-2022 t/m vrij 06-05-227 nachten
Meivakantie weekendvrij 29-04-2022 t/m ma 02-05-20223 nachten
Meivakantie midweekma 02-05-2022 t/m vrij 06-05-20223 nachten
Strandtent Elements Beach
vakantie aan zee nederland
kindvriendelijke camping aan zee
huisje aan het strand

Onvergetelijke meivakantie!

De beste herinneringen ontstaan tijdens een vakantie! Dat zijn de verhalen die jaren later nog worden verteld. Houden jullie van een actieve vakantie met het gezin? Een fietsvakantie met een goede vriend? Of is het tijd voor het jaarlijkse weekje weg met de vrienden groep? Bekijk dan snel het aanbod op Strandpark Vlugtenburg. De verschillende accommodaties bieden voor alle verschillende soorten gasten de juiste oplossing!!

Strandtent Elements Beach

Activiteiten rondom het strand

In en rondom jullie accommodatie zijn er volop mogelijkheden voor een heerlijke meivakantie. Een strandwandeling langs het water of een fietstocht door de duinen heen. Een versgebakken ontbijtje op het terras en een lekkere borrel bij een van de gezellige strandtenten. Allerlei spelletjes en dansjes voor de kleine kinderen onder de toezicht van het animatieteam. Een duik in de zee of een dagje cityhoppen in een van de dichtbij zijnde steden. Kortom genoeg om je niet te hoeven vervelen tijdens jouw meivakantie.

Familie vakantie aan de kust

Of jij nu met je hele familie, inclusief oma’s en opa’s komt. Of met een grote vriendengroep. Het is allemaal mogelijk op Strandpark Vlugtenburg. Zo heeft Strandpark Vlugtenburg een 4-persoonsbungalow, een 6-persoonsbungalow, een 8-persoonsbungalow, 10-persoonsbungalow, 14-persoonsbungalow en een 16-persoonsbungalow beschikbaar. Zo weet je zeker dat je iedereen kunt uitnodigen voor de meivakantie.

huisje aan het strand
speeltuin den haag

Kindvriendelijke vakantie

Kinderen blij, ouders blij! Dus het Vlugtenburg team probeert er op alle manieren voor te zorgen dat de kindere zich uiterst vermaken tijdens hun vakantie. Ze krijgen bij aankomst een super leuk boek met allerlei spelletjes erin. De animatie zorgt in de vakantie wekelijks voor een super leuk programma. Ze kunnen vriendjes maken in de groep en met de buren op het camping veld. Tegenover het restaurant staat een enorme openlucht speeltuin. En dan is er natuurlijk nog het strand, die staat garant voor úrenlang speelplezier!!

Hond mee op vakantie

Het is toch hartverscheurend als je met het hele gezin op pad gaat en die lieve trouwe viervoeter moet achter blijven?! Bij Strandpark Vlugtenburg mogen de honden mee op vakantie. Wij hebben hiervoor speciaal het onderscheid gemaakt tussen huisdiervrije bungalows en bungalows waar de hond mee mag. Wat is er nu fijner dat een lekkere lange strandwandeling met de hond?!

overnachten aan zee met hond

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.