Pipowagen huren

De origineelste manier om jouw vakantie door te brengen!

Vier de vakantie in een unieke pipowagen

Pak je zwembroek en badslippers in, het is tijd om een pipowagen te huren op het strand! Onze pipowagens staan op een unieke locatie: op het strand tussen Rotterdam en Den Haag. De grote steden in Zuid-Holland zijn dus prima bereikbaar vanaf onze knusse pipowagens. Bekijk de foto’s en video van de pipowagens en je bent gelijk verkocht! Althans, wij wel in ieder geval…

Luxe op het strand

De vrolijke wagens staan midden op het strand en zijn van alle gemakken voorzien. Een knusse bedstee, gratis wifi, eigen sanitair en er kan elke dag vers ontbijt bezorgd worden. De bedstee is vooral bij kinderen erg populair, maar stiekem bij iedereen wel hoor! Je krijgt er gelijk het echte vakantiegevoel van. Dat is uiteindelijk toch wat je wil!

Zoek en boek

Een unieke overnachting op het strand!

Neem een kijkje binnen

In de wintermaanden staan de pipowagens op het park voor een winterslaap.

camping met animatie

Speelcafé Zoet

Dé plek voor kinderen, dat is Speelcafé Zoet. Dit gezellige Speelcafé is te vinden tegenover ons restaurant. Hier worden de grootste avonturen beleefd samen met ons animatieteam. Op dinsdag themadag, op woensdag naar het strand, op donderdag waterpret en ga zo maar door! In de vakanties is het feest op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Daarbuiten is het feest op woensdag en zaterdag. Zoek maar vast op hoe je geschminkt wil worden, want dat gaat zeker weten gebeuren!

Pipowagens op het park

Zie je het toch niet zitten om elke ochtend met je voeten in het zand te staan? Dan hebben we ook nog pipowagens op het park staan! Deze staan op ons kampeerveld en klaar om jou te ontvangen. De pipowagens op het park zijn net zo knus en luxe als die op het strand! Ook een erg leuke keuze dus, zeker met kinderen.

pipowagens huren

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.