Safaritent Nederland

Origineel je vakantie in Nederland doorbrengen, dat doe je in een safaritent!

Op safari aan de Nederlandse kust. Dat klinkt heel vreemd, maar dat is het niet hoor! In onze ingerichte tenten, die ook wel glamping tenten worden genoemd, beleef je een unieke vakantie aan zee. Deze tenten worden oorspronkelijk gebruikt op de Afrikaanse savannes, maar staan nu aan de kust. Een originele manier om te overnachten samen met het gezin of een groep vrienden. De tenten zijn van alle luxe voorzien zoals: wifi, eigen sanitair, een tv, goede bedden en een keuken. Een safaritent in Nederland boek je bij Vlugtenburg!

Vermaak aan de kust

Aan de kust in Nederland hoef je je nooit te vervelen. Leer surfen, bouw een zandkasteel, ga blokarten of fiets een rondje door de duinen. Een actieve vakantie en een relaxte vakantie zijn allebei mogelijk. Zo is de kust een ideale bestemming voor grotere groepen waarbij iedereen andere wensen heeft.

Zoek en boek

Glamping in Nederland

Glamping op Vlugtenburg

glamping in nederland

Kamperen met de luxe van thuis

Op Strandpark Vlugtenburg kun je op safari in Nederland. Altijd al eens luxe en bijzonder willen kamperen? Dan is glamping in een van onze safaritenten hier perfect voor.

Een safaritent huur je als je opzoek bent naar het echte kampeergevoel, maar je toch iets meer gemak wilt. De tent staat helemaal klaar als je aankomt, je hoeft alleen je spullen uit te laden. Zo wil je je vakantie beginnen toch!

Het échte vakantiegevoel!

Hoor de regen op het tentdoek vallen, de vogels fluiten en vergeet niet: dat heerlijke geluid van een rits die je ’s ochtends openmaakt. Zomaar een aantal dingen die je in een safaritent wel hebt en in een bungalow niet. Slapen in een safaritent, probeer het een keer en je bent verkocht.

Safaritent aan het strand, op een ideale locatie in Nederland. 

Glamping aan zee nederland

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.
This site is registered on wpml.org as a development site.