Op safari in de herfst

Vier de herfst in een Safaritent!

De bomen mooi gekleurd, het wordt langzaam kouder buiten en je kunt terugkijken op een mooie zomer: het ideale moment om lekker te ontspannen in een safaritent. De safaritenten zijn voorzien van alle luxe en de omgeving biedt genoeg activiteiten om een knusse week door te komen. Dus wacht niet langer, zoek jouw safaritent uit. Want voor je het weet heeft iemand anders dat ene perfecte plekje bemachtigd…

Een verblijf vol luxe 

Hoewel de naam ‘tent’ in safaritent je misschien anders doet vermoeden, zijn onze tenten voorzien van allerlei luxe. Word wakker in een echt bed, bereid je eten in een normale keuken, browse op het internet met goede wifi en neem een douche in een persoonlijke badkamer. De herfstvakantie beleef je op z’n best in een safaritent. Hier kun je jezelf weer helemaal opladen voor de wintermaanden die er al weer snel aankomen.

Zoek en boek

Herfstvakantie: 15 t/m 30 oktober

Glamping op Vlugtenburg

glamping in nederland

Activiteiten in de omgeving 

Ook in de herfst is er genoeg te doen op en om het strand. Wat dacht je van een rondje fietsen door de duinen, of laat de fiets staan en maak een mooie wandeling. Ook zijn er genoeg binnen activiteiten om te ondernemen. Zo zijn er zwembaden in de buurt, kun je de forten in Hoek van Holland bezoeken of bijvoorbeeld gaan karten en lasergamen. Je hoeft je geen moment te vervelen!

Uitgebreid ontbijten zonder gedoe

Op vakantie wil je natuurlijk lekker ontbijten. Maar dan het liefst zonder dat je daar zelf veel voor moet doen. Daar hebben wij een oplossing voor! Je kunt voor elke dag een heerlijk ontbijt bestellen via onze online webshop. Een kinderontbijtje voor de kids, een croissantje en een eitje voor de ouders. En dit allemaal bezorgt bij je safaritent, zonder enige moeite. Zo wil je je herfstvakantie toch doorbrengen?

Glamping aan zee nederland

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.