Vier Pasen in een Safaritent!

Vier Pasen in een echte Safaritent, en misschien spot je wel een heuse paashaas op de Westlandse savanne! Onze safaritenten zijn niet alleen mooi gelegen vlak naast de kust, ze zijn ook nog is voorzien van alle denkbare luxe. Kamperen was nog nooit zo rustgevend. Parkeer je auto, en je tent staat al helemaal klaar. Inclusief keuken, koelkast, lekker bed, Wifi en meer. Pasen is tenslotte ook lekker ontspannen. “Maar kamperen is toch lekker één zijn met de natuur” horen wij vaak. Nou, dat ben je ook zeker in onze tenten! Zo heb je je eigen veranda en zijn er genoeg manieren om de tent lekker te laten doorluchten. Niet te vergeten, als het regent hoor je ook de druppels op de tent vallen. Zo ervaar je toch het echte kampeergevoel!

Pasen betekent lekker eten

Met Pasen hoor je natuurlijk uitgebreid te ontbijten en in de avond lekker te gourmetten. Ook dit is mogelijk aan de kust. Via onze webshop bestel je heel eenvoudige elke dag een vers, uitgebreid ontbijtje. Ook kun je een gourmet bestellen bij onze receptie. Hierdoor krijgt Pasen in een safaritent ook dat echte paasgevoel!

Zoek en boek

Pasen: 17 april 2022

Glamping op Vlugtenburg

glamping in nederland

Plezier op het strand

Heb jij je wel eens verveeld op vakantie? Dan ben je vast nog nooit op vakantie aan de kust geweest! De rustige omgeving biedt plezier voor jong en oud. Verken bijvoorbeeld Westland in een klassieke eend, of laat je toch je benen werken en ga je fietsen? Houd je helemaal van een uitdaging, neem dan een surflesje. Wij kunnen nog wel even doorgaan zo! Welke activiteiten spreken jou het meest aan?

Kinderparadijs aan zee

De tijd van je leven beleven, dat doe je bij Strandpark Vlugtenburg! Ons animatieteam zorgt ervoor dat kinderen de tijd van hun leven hebben. Kinderdisco, spelletjes spelen, knutselen, bakken: geen moment vervelen! Als ouder hoef je, je daarentegen ook zeker niet te vervelen. Er zijn leuke activiteiten in de omgeving, en we hebben een gezellig restaurant op ons park. Hier kun je heerlijk de dag doorbrengen met wat cocktails en een goed boek aan je zijde. Wat wil je nog meer!

Glamping aan zee nederland

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.