Vier sinterklaas op Strandpark Vlugtenburg

Een sinterklaas op Vakantiepark Vlugtenburg staat gelijk aan ontspanning én een bijzonder kinderfeest vol plezier. Ontsnap de vaste routines en dingen die gedaan ‘moeten’ worden thuis.

Eindeloos genieten

Huur een gourmetstel bij het park of kom een hapje eten bij het restaurant. Huur één van de vele familiespelletjes en daag jouw zussen of broers uit voor een fanatiek potje. Waai lekker uit op het strand. En niet geheel onbelangrijk, geniet van de quality time met jouw geliefden!

Sinterklaas aan het strand

Wat is er te doen op het park vraag je je waarschijnlijk af? Het weekend van 26-11 en het weekend van 03-12 staan bij ons helemaal in het teken van sinterklaas. Dat houdt in dat sinterklaas bij ons op het park slaapt in een pipowagen, er is animatie geheel in sinterklaasthema, je kan je schoentje zetten én als hoogtepunt kun je in het restaurant dineren met sinterklaas! 

Zoek en boek

sinterklaas op strandpark vlugtenburg
sinterklaas op strandpark vlugtenburg
sinterklaas op strandpark vlugtenburg
Camping met animatie

Knus en gezellig

Onthaast alle drukte en geniet van een wandeling over het strand tijdens dit drukke kinderfeest. Gegarandeerd een ontspannen periode voor het hele gezin!

Feest voor iedereen

Sinterklaas vieren aan het strand is een fijne tijd voor iedereen. De kinderen kunnen hun geluk niet op door het ontmoeten van de goedheiligman, en de ouders hoeven niks te regelen. Dat wil je toch! 

Een onvergetelijke sinterklaas

Dit wordt een sinterklaas vakantie om nooit te vergeten. Een sinterklaas waar je nog jaren over zal praten. Ontdek alle verrassingen tijdens een van onze sinterklaasweekenden. 

Herinneringen maken

Mooie herinneringen, dat is toch het allermooiste cadeau?! Daar kan geen duur kado tegenop bootsen. Want herinneringen blijven jaren bij u. Boek een tripje weg tijdens het sinterklaasfeest en zorg ervoor dat uw weekend  onvergetelijk is.

Schoentje zetten

Sinterklaas slaapt elk jaar op Strandpark Vlugtenburg in een pipowagen. Kinderen kunnen hier hun zelfgemaakte kunstwerken in de brievenbus doen, maar ook hun schoentje zetten in het restaurant. Sinterklaas zal dan een mooi cadeautje achterhalen voor iedereen. 

STRANDPARK VLUGTENBURG

Meer dan een vakantie aan zee

Ideaal voor een weekend, midweek of vakantie aan het strand in Nederland!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.