Leer surfen op de Noordzee

Het eerste ritje op een golf is magisch mooi, de meeste surfers zijn zo verslaafd aan het gevoel dat ze nooit meer zullen stoppen met surfen. Begin daarom met surflessen in de Noordzee!

Surflessen bij Dreams in Ter Heijde

Bij Dreams Surfschool kun je terecht voor surflessen in de Noordzee op alle niveau’s en voor alle leeftijden. Voor de jongste surfers vanaf 6 jaar (met zwemdiploma’s natuurlijk) is er de Dreams Surfkids surfles, een vaste surfles op drie dagen in de week. Het mooiste van alles, vindt eigenaar Paul, is dat het niet uit maakt hoe oud iemand is, leeftijd is niet belangrijk bij Dreams: „Wat is er mooier dan een kind van 8 jaar oud die zijn vader surftips geeft?“

Your wave is waiting

Voor jongeren van 16 t/m 20 jaar hebben ze de SurfTeens surfles in Nederland.

Dreams Surfschool

Durf te dromen en durf voor je dromen te gaan! Vallen en weer opstaan en vooral veel lol maken. Dát is het ‘Dreams Gevoel’. Dreams geeft al een aantal jaren surfles in Nederland op het strand van Ter Heijde.

Prijs

Voor volwassenen is er keuze uit groepsles en privé surfles. Een 2 uur durende groepsles kost €35,- per persoon en een priveles voor 2 personen €100,-. Bovendien kun je direct een strippenkaart kopen voor 3 of 5 groepslessen, zodat je zeker weet dat je genoeg ervaring hebt om zelf verder te oefenen. Na je surfles kun je ook een surfboard (en wetsuit natuurlijk) bij Dreams huren, vanaf €6,50 per board.

Openingstijden:

De openingstijden zijn afhankelijk van geboekte uitjes en/of feesten en wijken af van de standaard tijden van telefonische bereikbaarheid.

Telefonisch bereikbaar:
Dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.