Tijdelijk verblijf door verbouwing

Help mijn huis is een bouwval

Grote verbouwing aan de gang thuis? Het huis staat op zijn kop en er moet nog een hoop gebeuren? Dan is het natuurlijk fijn om wel toe te komen aan uw rust tussen de klussen door. Wij openen onze deuren dan ook graag tijdens de wintermaanden voor de hartwerkende klussers. Zo kunt u tijdens het klussen er hard tegenaan en ‘s avonds een warme douche nemen en weer opladen voor de volgende klusdag. 

Tijdelijke woning huren 

Tijdens de wintermaanden is er een mogelijkheid om te kiezen voor ‘langer verhuur’. Normaliter verhuren wij onze bungalows alleen korttijdig aan vakantiegangers. Maar voor Westlanders die midden in een verbouwing zitten, maken wij ook graag een plek vrij. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Wij hebben er alle begrip voor dat een verbouwing vaak onvoorspelbaar verloopt wat betreft de tijdsplanning. Hier proberen wij zo goed mogelijk op in te spelen.

 

Aanbod aangepast aan uw wensen  

Wanneer u een tijdelijke woning nodig heeft, is het soms moeilijk in te schatten voor hoe lang dat precies nodig zal zijn. Een verbouwing kan uitlopen of de oplevering van uw nieuwe huis wordt uitgesteld. Wij proberen waar mogelijk, zoveel als het kan met jullie mee te bewegen en te denken. Zodat het aanbod zo goed mogelijk aansluit met uw persoonlijke situatie. 

Boek nu!

Benieuwd wat de opties zijn in jouw situatie? Het makkelijkste is jouw aanvraag via mail te sturen naar info@vlugtenburg.nl. Of telefonisch contact op te nemen met een van onze receptionistes via 0174- 412420

strandhuisje aan zee huren nederland
huisje aan het strand
Duinen bij Strandpark Vlugtenburg
strandhuisje huren nederland
vakantiepark nederland

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.