Vakantiepark aan zee met hond

Vakantiepark aan zee met hond

Hond blij = baasje blij, toch? Wat is er dan leuker, dan samen met je trouwe viervoeter naar een vakantiepark aan zee gaan! Een vakantiepark is aan zee is sowieso al leuk, maar een vakantiepark aan zee met hond is natuurlijk veel leuker. Op Strandpark Vlugtenburg begrijpen wij dit volledig en daarom vinden wij het altijd leuk als er honden op ons park komen.

Samen met je hond op vakantie

Op ons park hebben wij een aantal bungalows die speciaal bestemd zijn voor (maximaal 2) honden. Boek een bungalow bij ons en geef bij de boeking aan dat er een hond meekomt, dan weten wij genoeg. Ook zijn honden toegestaan op de camping. Deze moeten ook bij de reservering worden aangemeld. Net als bij de bungalows betaal je per hond €3,50 per nacht. In de bungalows komt hier een eenmalige schoonmaakbijdrage van €12,50 bij.

Onze locatie, aan het strand, zorgt ervoor dat dit bij uitstek dé plek is voor honden. Lekker spelen in de duinen en rennen op het strand, daar wordt een hond (en dus ook zijn baasje) toch gelukkig van?! Op het park moeten de honden aangelijnd zijn, maar op het strand kunnen ze heerlijk los.

Met de hond naar de kust

Nederland heeft diverse hondenstranden, waar je kunt genieten van de perfecte combinatie van zon, zee, strand en wandeling met de hond. Ten zuiden van strandopgang Vlugtenburg zijn honden het gehele jaar toegestaan, dus ook tijdens je zomervakantie! Kijk wel even voor de zekerheid op de site van onze gemeente voor de actuele regels van Strandopgang Vlugtenburg en de andere Westlandse stranden. Zo kom je geen onverwachte tegenslagen tegen!

camping aan zee nederland met hond
camping aan zee met hond nederland
strandhuisje huren
huisje aan zee met hond
Weekendje weg aan zee

Niet helemaal duidelijk?

Bekijk dan onze meest gestelde vragen of neem contact met ons op!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.