Voorjaarsvakantie 2024

Ben jij toe aan wat ontspanning? Boek dan snel een welverdiende vakantie en laat de boel de boel. Kom tot rust met een strandwandeling aan de kustlijn en laat het koken aan ons over. De kinderen vermaken zich in onze speeltuin en het terras roept jouw naam voor een klein bezoekje.

Zoek de ontspanning op!

Het strand heeft altijd een rustgevende werking op zijn bezoekers. Het zorgt voor verkoeling op de warmste dagen in het jaar en het zorgt voor sensatie voor de durfal op een kiteboard. Of liggen jullie liever de hele dag met een picknick op het strand? Dat is pas relaxen geblazen!

Zoek en boek

voorjaarsvakantie aan zee
pipowagen aan zee huren
meivakantie aan zee
Openlucht speeltuin - Vakantiepark Vlugtenburg

Lente in het land

Is de lente ook jullie favoriete seizoen? Alles staat weer mooi in bloei en de bomen zijn mooi groen. De dagen zijn weer wat langer en tegelijkertijd beginnen de temperaturen iets op te lopen. Vogels gaan weer nestelen en broeden. Je kunt voor de eerste keer weer de deur uit zonder een jas aan te trekken. Kortom, de lente heeft zijn intrede weer gedaan! Het is een fantastisch seizoen om weer lekker naar buiten te gaan en op vakantie te gaan om de natuur op te zoeken. 

Vakantie aan het strand

De temperaturen worden steeds aangenamer, dus ideaal voor een vakantie aan de kust. De perfecte temperatuur om een lekker ontbijtje te nuttigen op het terras van jouw bungalow. Of om actief op een fiets te stappen en door de duinen heen te fietsen richting Scheveningen. Wie wil dat nou niet, zo een vakantie aan de Nederlandse kust?

surflessen westland

Activiteiten in de omgeving

In en rondom uw bungalow zijn er volop mogelijkheden voor een heerlijke voorjaarsvakantie. Van cityhoppen in een van de dichtsbijzijnde steden, de golven trotseren op een surfplank tot aan een uitgebreide fietstocht of een overheerlijke etentje bij een van de strandtenten. Een duik in de zee voor de echte waaghals of naar Westlands gebruik jouw eigen fruit plukken in een kas. Met andere woorden, genoeg om je niet te hoeven vervelen tijdens jouw vakantie.

Ook zo gek op het strand? 

Een paar minuten op het strand en je voelt hoe dit jou gelijk laat ontspannen. Het ”moeten” is even naar de achtergrond verdwenen. Het enige wat je hoeft te bedenken is waar je die dag het meeste zin in hebt! Zonnebaden? Zwemmen? Of neerploffen bij een van de strandtenten met een glas prosecco in de hand? 

Duinen bij Strandpark Vlugtenburg

Overnachten op het strand

Lenteweer + strand = een fantastische vakantie. Het voorjaarsweer leent zich voor een unieke overnachting op het strand. Er bestaan niet veel plekken in Nederland waar je kunt slapen op het strand. Dit strandhuisje is te vinden bij slag Vlugtenburg en de pipowagens hebben nog nooit een gast teleurgesteld! Probeer het nu & boek een voorjaarsvakantie met het gezin!  

Voorjaarsvakantie met vrienden 

De beste herinneringen maak je tijdens een tripje weg met jouw beste vrienden. Pak de koffers, laad de auto in en vertrek richting het strand. Op Strandpark Vlugtenburg zijn er verschillende soorten groepsaccommodaties. Boek een bungalow bij het strand voor 4, 6, 8, 10, 12 of 14 personen. Kies voor een van onze aantrekkelijk geprijsde bungalows en creëer verhalen waar je jaren later nog over terug praat! 

safaritent huren aan zee nederland

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.
This site is registered on wpml.org as a development site.