Vanaf 2024: waterpret op Vlugtenburg

Waterspeeltuin op Vlugtenburg

Je leest het goed, vanaf zomer 2024 kun je op Strandpark Vlugtenburg genieten van een echte waterspeeltuin! Naast ons restaurant, Eetcafé Zout, vind je over een paar maanden speelplezier voor alle kids.

Oneindig speelplezier

Niet alleen kun je straks genieten van een echte speelboot, ook kun je glijden van verschillende glijbanen! Daarnaast kan er gespeeld worden met een waterbaantje, watersproeiers en is er zelfs een kleine mini-game aanwezig. 

Naast de huidige speeltuin is er dus nog meer speelplezier vanaf volgend jaar! 

Bekijk onze accommodaties

De locatie

Naast Eetcafé Zout, waar nu het grote grasveld ligt, komt straks de grote waterspeeltuin te staan. Hierdoor zijn de huidige speeltuin en de nieuwe waterspeeltuin allebei in het zicht van het restaurant terras.

Extra serre bij het restaurant

Om het nog fijner te maken voor ouder en kind, komt er deze winter ook een serre bij aan het restaurant. Deze serre kijkt straks uit op de nieuwe waterspeeltuin, ideaal toch! 

Activiteiten in de omgeving

Plezier voor kids

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op hun strandvakantie. Maak vriendjes op de camping, bouw een gigantisch zandkasteel, dans mee met de animatie, speel in de openlucht speeltuin of ga opzoek naar aangespoelde schatten op het strand.

Strandactiviteiten

Het strand leent zorg voor dé perfecte locatie voor zowel ontspanning als actieve inspanningen. Trotseer de golven op een surfplank, zwem een stukje langs te kust, maak een strandwandeling en plof vervolgens voldaan neer bij een strandtent voor een drankje.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning! Na een jaar lang bikkelen hebben jullie wat rust verdiend. De telefoon weg, even tot rust komen en goede herinneringen maken met elkaar! Kies voor een leuke fotoshoot met de familie, een fietstocht door de duinen of een uitgebreide strandwandeling!

Eten en drinken

Wat is jullie favoriete keuken? Liever een makkelijke hap op het strand of uitgebreid dineren? Er zijn veel leuke restaurants in de omgeving van Strandpark Vlugtenburg. Ook kun je tercht op het park zelf bij Eetcafé Zout, waar de brede kaart iets te bieden heeft voor iedereen!

STRANDPARK VLUGTENBURG

Meer dan een vakantie aan zee

Ideaal voor een weekend, midweek of vakantie aan het strand in Nederland!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.