fbpx
X

 

Onbezorgd en met een glimlach genieten van uw vakantie. Lees hier over onze maatregelen: www.vlugtenburg.nl/maatregelen

 

Open lucht speeltuin

~|icon_pin~|elegant-themes~|solid

Restaurant Vlugtenburg,         ‘s-Gravenzande

Urenlang speelplezier

De nieuwe openlucht speeltuin op Strandpark Vlugtenburg is geopend. Het is niet zomaar een speeltuin… Maar een écht speelparadijs met een gi-gan-ti-sche klimtoren. Gegarandeerd urenlang vermaak voor alle kinderen!

Gigantische buitenlucht speeltuin

Het is een uitdagende en veelzijdige speeltuin met voor ieder kind wat wils. Verschillende klimautomaten en panelen zorgen voor een onvergetelijk speelavontuur. Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder én met beperkingen.

Groot pluspunt is ook dat het speeltuin grenst aan het restaurant Hé Pannenkoek waar de ouders heerlijk onderuitgezakt kunnen ontspannen op het terras. En wees nou eerlijk, welke ouder wil dat nou niet??!

Speelvoorzieningen

In de grote speeltuin is een duikelrek aanwezig, een zandfabriek, een klimcombinatie waar balans cruciaal is, een brede vogelnestschommel waar meerdere personen in kunnen zitten, een enorme afgeschermde speeltoren van 7 meter hoog, meerdere glijbanen met verschillende hoogtes en bochten, een hilarische lachspiegel, een draaischijf welke ook rolstoeltoegankelijk is, panelen om je eigen muziek te maken en nog véél meer.

Voor wie is dit geschikt?

Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder én met beperkingen. Verder is de speeltuin gratis toegankelijk. 

Bereikbaarheid

Bij de receptie van het vakantiepark bevindt zich een parkeerplaats op 8 minuten lopen van de speeltuin. Verder is de speeltuin ook goed te bereiken over het fietspad die dwars door de duinen loopt. 

Google Maps

Door de kaart te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van Google.
Meer informatie

Kaart laden

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this