Hemelvaart aan zee

Geniet van een extra lang weekend aan de kust. Wat is het altijd een cadeautje hè, die meimaand met allemaal extra vrije dagen? Maak er goed gebruik van! Boek een weekend, midweek of zelfs een dikke week weg richting het strand.

Voetjes in het zand

Niet iedereen is er dol op, zand tussen de tenen, maar het is wel het ultieme vakantiegevoel. Slippers aan en richting strand. Eind van de dag spoel je al het zand weer van je af en bewonder je jouw nieuwe, gezond ogende, bruine kleurtje.

Zoek en boek

Strandtent Elements Beach
vakantie aan zee nederland
kindvriendelijke camping aan zee
huisje aan het strand

Nieuwe omgeving 

Heb je het gevoel dat je tegen de muren oploopt en er echt eventjes uit moet? Een paar dagen in een vakantiehuis doen wonderen! Door alle rust ben je zo weer helemaal opgeladen. Het strand heeft een ontspannende werking en het alles ”moeten” is even vergeten. De strandomgeving biedt veel leuke mogelijkheden voor een fietstocht, surfsessie of ontspannen luier dag! 

Zoek de buitenlucht op! 

De temperaturen beginnen weer iets op te klimmen dus ideaal voor een vakantie aan de kust. Fijn om een lekker ontbijtje te nuttigen op het terras van jouw bungalow. Of om actief op een fiets te stappen en door de duinen heen te fietsen richting Scheveningen. Wie wil dat nou niet, zo een vakantie aan de Nederlandse kust?

safaritent huren nederland

Activiteiten met Hemelvaart

In en rondom uw bungalow zijn er volop mogelijkheden voor een lang weekend met Hemelvaart. Een uitgebreide brunch in het vakantiehuisje, een strandwandeling langs het water of een fietstocht door de duinen heen richting Scheveningen. Een duik in de zee of een dagje cityhoppen in een van de dichtbij zijnde steden. Kortom genoeg om je niet te hoeven vervelen tijdens jouw Hemelvaart.

Overnachten op het strand

Lenteweer + strand = een fantastische vakantie. Het weer in mei leent zich voor een unieke overnachting op het strand. Er bestaan niet veel plekken in Nederland waar je kunt slapen op het strand. Dit strandhuisje is te vinden bij slag Vlugtenburg en de pipowagens hebben nog nooit een gast teleurgesteld! Probeer het nu & boek een hemelvaart vakantie met het gezin!

glamping in nederland

Hemelvaart met vrienden

De beste herinneringen maak je tijdens een tripje weg met jouw beste vrienden. Pak de koffers, laad de auto in en vertrek richting het strand. Op Strandpark Vlugtenburg zijn er verschillende soorten groepsaccommodaties. Boek een bungalow bij het strand voor 4, 6, 8, 10, 12 of 14 personen. Kies voor een van onze aantrekkelijk geprijsde bungalows en creëer verhalen waar je jaren later nog over praat!

Vermaak voor kinderen

De kinderen kunnen zich volledig uitleven in de gigantische outdoor speelruimte. Deze speeltuin grenst aan het terras van het restaurant. Met andere woorden, de ouders kunnen lekker borrelen en eten, terwijl de kinderen zich urenlang vermaken. Is het een keer een minder zonnige dag? Dan is er ook een indoorspeelruimte aanwezig. Natuurlijk kunnen de kinderen niet genoeg krijgen van het strand en zandkastelen bouwen. Mochten de kinderen even weg te krijgen zijn van het strand, kunnen ze aansluiten bij het animatieprogramma. De kids beleven de leukste avonturen dankzij de gevarieerde en superleuke activiteiten die het animatieteam organiseert.

kindvriendelijke camping aan zee

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.
This site is registered on wpml.org as a development site.