Meest gestelde vragen

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Wanneer u een bungalow of safaritent heeft gereserveerd, kunt u vanaf 15:00 uur inchecken. Op de dag van vertrek, vragen wij u vóór 10:00 uur de accommodatie netjes achter te laten en uit te checken bij de receptie.

Verblijft u in de Pipowagen op het strand? Dan kunt u inchecken vanaf 15:00 uur en checkt u weer uit om 09:15 uur.

In onze verschillende accommodaties kunt u ook kiezen voor een vroege check-in, zodat u al vanaf 12:00 uur naar binnen kunt. De kosten hiervoor bedragen €25,-

De trekkerstent luxe heeft een inchecktijd van 15:00 uur en een uitchecktijd van 10:00 uur.

Wanneer u een kampeerplaats heeft gereserveerd, kunt u vanaf 13.00 uur inchecken. Uitchecken op de dag van vertrek is vóór 12.00 uur.

Als u uitgecheckt bent, kunt u nog wel de gehele dag gebruik maken van de openbare ruimtes op Vlugtenburg. Wilt u vroeg uitchecken nog voor de receptie is geopend? Dan kunt u de sleutel achterlaten in de rode brievenbus tegenover de receptie.

Kan ik een bepaalde accommodatie reserveren?

Het is mogelijk een specifieke accommodatie te reserveren. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde bungalow, pipowagen of safaritent? Neem dan contact met ons op. Indien deze beschikbaar is, leggen wij deze voor u vast. Wij rekenen hier een voorkeursbedrag van € 35,- voor.

Is er een oven in de accommodatie?

Nee, een oven is helaas niet aanwezig in onze accommodaties.

Wat zijn de openingstijden van de slagboom? 

De ingaande slagboom van ons park is geopend van 07:00 tot 23:00 uur. Komt u aan na deze tijd? Dan kunt u parkeren op de bezoekers parkeerplek tegenover de receptie. 

Hoeveel auto’s mogen er op het park staan?

Het maakt niet uit met hoeveel auto’s u komt, deze mogen allemaal op het park staan. Het ligt aan het aantal beschikbare parkeerplaatsen of de auto’s in de buurt van uw accommodatie kunnen staan. Anders kunnen ze een stukje verder op het park geparkeerd worden. Mocht dat het geval zijn, dan hebben wij ook bagagekarretjes. Ideaal om uw spullen op de juiste plek te krijgen. 

Is er een animatieteam op Strandpark Vlugtenburg?

In de vakanties is er een enthousiast animatieteam aanwezig op de dinsdag, woensdag, donderdag én zaterdag. Buiten de vakanties op woensdag en zaterdag. Lees hier alles over ons animatieteam.

Kan ik op Vlugtenburg fietsen huren?

Ja, wij hebben dames- en kinder- en elektrische fietsen voor de verhuur. De fietsen hoeft u niet perse vooraf te reserveren (alleen als u er zeker van wilt zijn dat we er nog genoeg hebben). De elektrische fiets is minimaal één dag van tevoren te  reserveren. Wij hebben ook kinderzitjes te huur, welke we achterop of voorop de fiets kunnen bevestigen. Kijk hier voor de tarieven.

Hoe werkt het draadloos internet en zijn hier kosten aan verbonden?

Gebruik van Wi-Fi op het park is gratis. De bungalows zijn voorzien van een eigen Wi-Fi router. In de accommodatie hangt een duidelijk uitleg over het gebruik ervan. Wijst voor zich!

Op het campingterrein heeft u een wachtwoord nodig om verbinding te maken en deze kunt u aanvragen bij de receptie.

Wat houdt het VIP-pakket in?

Het VIP-pakket bevat de volgende items: een handdoekenpakket per persoon (twee grote handdoeken), een keukendoekenpakket (theedoek en handdoek) en één compleet ontbijtje per persoon welke op een uitgekozen dag wordt geleverd

Zijn groepen jongeren toegestaan op Vlugtenburg?

Jongeren onder de 21 jaar worden niet toegelaten op het park. Groepen jongeren onder de 30 jaar betalen van tevoren een borg van € 250,-. Deze krijgen zij bij goed gedrag en een netjes achtergelaten bungalow aan het einde van de vakantie retour per bank. Het borgformulier met de bijbehorende regels ontvangt u bij uw reserveringsbevestiging.

Mag mijn hond mee naar Strandpark Vlugtenburg?

Wij hebben een aantal bungalows die geschikt zijn voor gasten die graag hun hond mee willen nemen. In verband met de beschikbaarheid van deze bungalows, kunnen honden alleen maar mee op aanvraag en moeten deze bij het maken van de reservering dan ook aangemeld worden. Wel geldt er een maximum van twee honden per bungalow. Tevens rekenen wij € 3,50 per hond, per nacht en eenmalig € 12,50 extra schoonmaakkosten. Honden dienen wel aangelijnd te zijn op het park. 

Zijn honden toegestaan op het strand van Vlugtenburg?

Op het strand van Vlugtenburg zijn honden toegestaan. Kijk op de site van onze gemeente voor de actuele regels van Strandopgang Vlugtenburg en de andere Westlandse stranden.

Zijn honden toegestaan op de camping?

Honden zijn toegestaan op de camping. Echter moeten deze wel bij het maken van de reservering aangemeld worden. Tevens komen er extra kosten bij van € 3,50 per hond, per nacht.

Zijn katten toegestaan?

Katten zijn helaas niet toegestaan in onze accommodaties.

Wanneer moet mijn reservering betaald worden?

Wanneer u een reservering heeft gemaakt ontvangt u een bevestiging in de mail met een betalingsdatum vermeld. Het volledige bedrag dient vóór aankomst op strandparklocatie te zijn voldaan.

Allereerst ontvangt u een aanbetaling, opgevolgd door een herinnering van het openstaande restbedrag. 

Heeft u een reservering gemaakt en is uw aankomst binnen twee weken na de gemaakte reservering? Dan kunt u niet meer in termijnen betalen en gebeurt de betaling in één keer. 

Benieuwd naar de voorwaarden van Recron? Lees er hier alles over

Onze algemene voorwaarden zijn omschreven in de Recron voorwaarden. Voor de accommodaties kunt u de voorwaarden hier vinden. 

Voor de camping zijn de Recron voorwaarden net iets anders, die lees je hier

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.