fbpx
X

 

Onbezorgd en met een glimlach genieten van uw vakantie. Lees hier over onze maatregelen: www.vlugtenburg.nl/maatregelen

 

Eetcafé Zout

Begin uw dag goed, met een heerlijk ontbijt!

Voor mama en papa is het ook wel eens tijd voor vakantie. Maar ja, wie maakt nu ‘s ochtends het ontbijt klaar? De kinderen? Vast niet! Daarom bieden wij u de ideale oplossing: wij maken uw ontbijt! Zo kunt u lekker uitslapen en toch heerlijk ontbijten.

De dag starten met een heerlijk ontbijt waar u zelf niets voor hoeft te doen. Dat is toch wel hét ultieme vakantiegevoel?! Bestel uw broodjes bij de receptie, in het restaurant of online via onze webshop. En wij zorgen ervoor dat er versgebakken broodjes bij u worden afgeleverd op de gewenste ochtend. U heeft keuze uit losse broodjes of een compleet ontbijt met alles erop en eraan!

BBQ of Gourmet

Morgen wordt het heerlijk weer. Uw vrienden hebben aangegeven dat ze even op bezoek willen komen. Hartstikke gezellig, alleen heeft u totaal geen zin om te koken. Wij maken het gezellig, lekker en gemakkelijk voor u: bestel bij de receptie een BBQ of gourmet!

Bij uw incheck ontvangt u een BBQ-/Gourmetlijst. Indien u van een van de twee gebruik wilt maken, levert u deze 24 uur van tevoren in bij de receptie en rekent deze af. U kunt kiezen uit verscheidene mogelijkheden omtrent vlees of vis (brood en sauzen zitten erbij inbegrepen). Wij leveren de BBQ of gourmet met al het lekkers op de afgesproken tijd bij u af en u kunt met uw vrienden heerlijk genieten op uw eigen terras!

Bent u met een grote groep en heeft u geen zin in de rommel?

 

Iets te vieren?

Bent u jarig, gaat u trouwen of heeft u gewoon zin in een feestje? Neem dan contact op met Eetcafé Zout! Wij zijn een gezellige locatie, gelegen aan de duinen en op een steenworp afstand van het strand. Hé Pannenkoek is de ideale locatie voor uw feest; weer of geen weer.

Denk indien het weer dit toelaat, bijvoorbeeld aan een gezellige BBQ op het terras. U geniet met uw gasten van een heerlijke borrel terwijl u de kleintjes kunt zien spelen in de speeltuin. Het bedienend personeel zorgt ervoor dat uw gasten niet met een leeg glas staan. Voor een lekker hapje zorgen wij natuurlijk ook!
Wanneer de poncho’s tevoorschijn moeten komen, nemen we de gasten mee naar binnen waar we binnen vrolijk verder gaan. Dit wordt een feest om nooit te vergeten!

Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden om uw feest in te vullen. Neem contact op met ons en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Borrelkaart

Gigantische buitenlucht speeltuin

De openlucht speeltuin op Strandpark Vlugtenburg is een enorme trekpleister voor kleine kinderen. Het is niet zomaar een speeltuin… Maar een écht speelparadijs met een gi-gan-ti-sche klimtoren. Gegarandeerd urenlang vermaak voor alle kinderen!

Openlucht Speeltuin

Het is een uitdagende en veelzijdige speeltuin met voor ieder kind wat wils. Verschillende klimautomaten en panelen zorgen voor een onvergetelijk speelavontuur. Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder én met beperkingen.

Groot pluspunt is ook dat het speeltuin grenst aan Eetcafé Zout waar de ouders heerlijk onderuitgezakt kunnen ontspannen op het terras. En wees nou eerlijk, welke ouder wil dat nou niet??!

Borrelen op het terras

Lekker met de voetjes omhoog en onderuitgezakt in de terraskussens. Goede locatie, comfortabele zitplekken en goed gezelschap. Welk cruciaal item mist er dan nog…? Natuurlijk een hapje en een drankje?! Hier hebben wij dé oplossing voor gevonden. Wij hebben namelijk onze nieuwe borrelkaart het leven in geroepen, inclusief allerlei verfrissende cocktails.

 Oneindige smeersels 

Daarnaast hebben wij ook nog eens een hele bijzondere extra service toegevoegd aan het populaire broodmandje. Want, vind u het ook altijd zo vervelend? Dat de smeersels altijd veel sneller op zijn dan het brood zelf? Wanneer de bodem in zicht komt…. Geeft u een gil en dan zorgen wij ervoor dat alle dipjes weer netjes worden bijgevuld. Brood met oneindige smeersels!

Borrelkaart

Openingstijden

Het restaurant is in de zomermaanden dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00 uur (tijdens vakanties en zwoele zomeravonden kan de sluitingstijd iets later worden). 

We zijn dagelijks geopend voor afhaal van 11.00u tot 19.00u !

De broodjesservice op het park gaat het gehele jaar door.

Bekijk onze website

Benieuwd naar onze menukaart en wil je graag reserveren bij Eetcafé Zout? Bekijk dan nu onze website en hopelijk zien we je snel op ons terras!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this