Missie & visie

Waar staan wij voor? Wat houdt ons bezig en waar doen wij het voor?

Vlugtenburg DNA

Wij zijn een vakantiepark dat zich continu ontwikkelt en inspeelt op de wensen van onze gasten. Voor ons is het belangrijk dat de vakantie van een gast begint met een lach en dat deze lach gedurende de gehele vakantie blijft hangen. Iedereen kan dan terugkijken op een vakantie vol leuke en kostbare herinneringen. Hoe dragen wij daar aan bij? Wie zijn wij? Wat zit er in het DNA van Vlugtenburg? Ontdek waar wij voor staan!
receptie vacature westland

Wij zijn:

Puur

Onze menselijkheid zie je terug in onze manier van communiceren. Wij zijn vriendelijk, beleefd en proppen onszelf niet in een keurslijf van voorgeschreven etiketten. Wij spreken jou aan op een manier zoals wij zelf ook aangesproken willen worden, met respect, een vleugje humor en onze volledige aandacht. We willen dat iedereen zichzelf kan zijn. Lekker puur!

housekeeping vacature westland
Wij zijn:

Gezelligheidsdieren

Er zijn waarschijnlijk maar weinig bedrijven waar er zoveel wordt gelachen op de werkvloer. Lol maken is belangrijk en dat doen wij dan ook zo vaak mogelijk. Want hé, je brengt wekelijks toch de meeste tijd door op je werk. Als iedereen precies datgene op de werkvloer doet waar hij of zij goed in is, dan voelt iedereen zich daar prettig bij en dan straalt iedereen dat ook uit. Onze gasten voelen dat natuurlijk ook! Ervaar het zelf?

Camping met animatie nederland
Wij willen:

Verwonderen

Het geeft ons een super goed gevoel als we onze gasten op de juiste manier weten in te schatten. We kunnen dan namelijk een stukje service op maat aanbieden. De een houdt van een grap en de ander wil zo snel mogelijk door naar zijn bungalow. Wij vinden het leuk om bij die beleving van onze gasten aan te sluiten en ze in positieve zin te verbazen. Hoe kunnen we jou verbazen? Laten we dat samen ontdekken!
Housekeeping vacature westland
Wij zijn:

Trots op imperfectie

Niets of niemand is perfect en dat hoeft ook niet. Soms gaan er dingen fout en dan lossen we het weer op. De kunst is wél om een probleem goed te kunnen aanvoelen. Nog beter gezegd, om te kunnen aanvoelen wat mogelijk voor een probleem zou kunnen zorgen. Zodat er al een oplossing klaarligt, voordat de gast aan de bel kan trekken. Wij kunnen jou garanderen dat wij altijd ons uiterste best doen om jouw een geslaagde vakantie te bezorgen.
Trost imperfectie

Wij zijn:

Knuffelaars

Ons personeel is empathisch heel sterk. En het állerliefste zouden wij iedereen bij aankomst een dikke knuffel willen geven. Dit is helaas niet mogelijk. Wél proberen wij ons altijd zo goed mogelijk in te leven in de gast. Door ons in hun schoenen te verplaatsen. En onszelf telkens de vraag te stellen: ‘’Hoe zou ik het zelf fijn vinden?’’ Zo weten wij precies hoe wij onze gast in onze acties kunnen omarmen.

schoonmaak vacature westland

Het Team

Wij zijn een vakantiepark dat zich continu ontwikkelt en inspeelt op de wensen van onze gasten. Een hecht team dat onze gasten graag in de watten legt is daarbij onmisbaar! Zo’n team hebben wij en daar zijn we trots en zuinig op.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.