Vakantiepark Zuid Holland

Strandpark Vlugtenburg, hét vakantiepark in Zuid Holland

Vakantiepark Vlugtenburg ligt in het mooie Zuid Holland, dichtbij alle grote steden zoals Rotterdam en Den Haag. Ideaal voor een vakantie aan zee om heerlijk uit te rusten. Ontdek al het moois dat Zuid-Holland u te bieden heeft! Op Vakantiepark Vlugtenburg kunt u heerlijk kamperen met uw tent, caravan of camper. De tentplekken zijn 150m² en van alle gemakken voorzien. Komt u met de camper? Hier hebben we een speciaal stuk voor, uiteraard ook voorzien van alle gemakken!

Faciliteiten op het vakantiepark

De kinderen kunnen spelen in de gloednieuwe speeltuin tegenover het Restaurant. Spelen met het zand, of van de grote glijbaan, terwijl u geniet op het terras. In het restaurant kunt u genieten van een verkoelend drankje of smul van een heerlijke pannenkoek. 

camping aan zee met hond nederland
Omgeving van Strandpark Vlugtenburg

In Zuid-Holland is er veel te doen, maak een mooie fietstocht door het Westland, of trotseer de golven en leer surfen. In Zuid-Holland kunt u heerlijk wandelen en fietsen in de natuur. Toer op een elektrische step door het Westland of bezoek de binnenspeeltuin. Geniet van het uitzicht bovenin de Euromast of ontdek alle leuke plekken in Den Haag. Kortom, in de omgeving van Vakantiepark Vlugtenburg hoef je je je nooit te vervelend. Er is voldoende te doen voor jong en oud.

Kamperen op Vlugtenburg

Bekijk de beschikbaarheid

Zoek en Boek

STRANDPARK VLUGTENBURG

Neem contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.