Elements Strandtent

Strandtent Elements Beach

Hoe noem je het? Tropisch? Bohemian stijl? Hippie-achtig? Relaxt? Helemaal-in-je-Element(s)? Allemaal waar. Maar die stralende vrijheid van samen eten met een drankje in je hand, zand tussen je tenen en muziek in je oren bij Strandtent Elements Beach. Blijft onbeschrijflijk…

 

Wat maakt Elements Beach helemaal in hun element?

Het (plant)aardige? Bij Elements koken ze vooral met plantaardige en duurzame producten. Bevatten de gerechten wel dierlijke ingrediënten? Dan kiezen ze ten alle tijden voor de biologische variant. Verder grijpen zij iedere mogelijkheid aan om te experimenteren met hun BBQ smoker. Natuurlijk om jou te verrassen met nieuwe creaties.

Dat wil je met eigen ogen beleven en ervaren.

Aanrader

Laat je telefoon maar thuis en log uit op alle elektronische apparatuur voor een éxtra ontspannende ervaring zonder Facebooknotificaties en binnenkomende mail.

Elements Beach is geschikt voor letterlijk iedereen die van zand tussen de tenen houdt en dit in combinatie met een lekker hapje en drankje. Schop je schoenen uit, sla de krant open en het is tijd voor koffie. Begin de dag relaxed en blijf hier gerust de hele dag zitten totdat ze zon weer ondergaat.

Loop richting horizon, duinen door naar de zee, schoenen uit en dan linksaf bij de strandingang van  Vlugtenburg ’s-Gravenzande. Hier vindt je Elements Beach.

Bij Elements Beach kun je onaangekondigd binnen komen druppelen. Mocht je met een grote groep willen eten? Dan is een reservering vooraf wel aan te raden. De receptie helpt je hier eventueel graag bij.

Openingstijden

Juni t/m September
Elke dag open van 10:00 – 23:00 uur. 

Tijdens vakanties en zwoele zomeravonden kunnen de openingstijden afwijken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.