Fietsroute Westland: Duin & Tuin

Fietsroute Westland: langs Duin & Tuin!

Deze fietsroute Westland leidt je langs de prachtige duinen en kassen van het Westland. Dankzij de lengte (22 km) is de route goed te doen op een normale fiets, zonder veel fietstraining in de benen. Heerlijk bewegen en wat zien van de omgeving, dat wil je toch!

De fietsroute

De fietsroute Duin & Tuin heeft eigenlijk weinig een uitleg nodig, een prachtige fietstocht door de Duinen en het kassengebied van het Westland; ook wel bekend als de Glazen Stad. Deze fietstocht is 22 kilometer lang, een mooie afstand om genoeg te zien. Voor € 1,00 is er een boekje van deze route beschikbaar bij Rotterdam Tourist Information Hoek van Holland. Maar aangezien de route langs ons park komt raden wij aan lekker hier te beginnen. Hier vind je de route, deze kun je uitprinten of openen in de route.nl app. Knooppunt 51 ligt vlakbij het vakantiepark, dus dat is een mooi begin punt.

Beleef het Westland vanaf de fiets

Natuurlijk Westland

Voor alles over honing en bijen moet je bij Natuurlijk Westland zijn, hier kom je langs tijdens de Duin & Tuin Route. Zij maken en verkopen hun eigen producten op het gebied van honing. Een heerlijke beleving voor de echte zoetekauw. Ook heeft Natuurlijk Westland hun eigen terras, optimaal genieten tijdens een mooie fietstocht.

Bekijk hier de actuele openingstijden.

Centrum ‘s Gravenzande

Daarnaast leidt de fietsroute je ook door het prachtige centrum van ’s Gravenzande. ’s Gravenzande, ook wel bekend als het Brede dorp, kent een gezellig centrum met diverse eet- en drinkgelegenheden. Ga bijvoorbeeld langs bij Eetcafé Witte of de Buren! Gegarandeerd een heerlijk gevulde maag of een lekker drankje.

Sportievelingen die meer van het Westland willen zien. Door de lengte van 22 kilometer is de route goed te doen op een normale fiets.

Als je langs de receptie van het park afgaat, gelijk naar links. Aan het eind van die weg bevindt zich de route.

De fietstocht hoeft niet geboekt te worden. Natuurlijk is een fiets wel cruciaal om aan de tocht mee te kunnen doen. Mocht je zelf geen fiets bij hebben dan kun je deze gemakkelijk lenen bij de receptie (€12 per dag). Belangrijk dat je de fietsrit afmaakt, want dan zie je jouw betaalde borg van €25,- ook weer netjes terug. Ga je liever voor een elektrische fiets? Dan kost je dat €25,- per dag. 

Klik hier om een fiets te huren!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.