Karten bij Van Der Ende

Van Der Ende Racing Inn is al jaren dé plek in Westland en omstreken om de adrenaline door je lijf te laten gieren. Zij bieden diverse activiteiten aan waar je stalen zenuwen voor moet hebben! Met de auto ben je vanaf Vlugtenburg binnen een kwartier op locatie in Poeldijk. Tenzij je alvast je innerlijke bochtentechniek gaat oefenen, dan moet het wel in 10 minuten lukken…

Karten

De kartbaan bij Van Der Ende is maar liefst 1,2 kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten! Met een minimale breedte van 5 meter zijn er bovendien voldoende inhaalmogelijkheden. Dit alles maakt hun circuit tot een van de leukste en snelste kartbanen in Nederland. Karten op de grootste baan van Europa is al mogelijk vanaf 12 jaar en 1,50 meter.

Lasergamen

Vergeet uw X-box of playstation! Voor de echte battle spanning moet je in Poeldijk zijn! Je waant je in een donkere, oude, verlaten haven. De “haven” bestaat uit een groot mysterieus doolhof met grandioze geluids-, rook- en lichteffecten. (minimale lengte 1,30 m)

3D glow in the dark Minigolf

De eerste 3D glow in the dark minigolf van Nederland! Een unieke ervaring waarbij al je zintuigen op de proef gesteld zullen worden. Probeer met zo min mogelijk slagen de obstakels op de 18 holes te overwinnen.

De 18 holes bevinden zich in 5 ruimtes met de thema’s onderwater, action heroes, ice age, space en dino’s. Alle ruimtes zijn glow in the dark 3D uitgevoerd! Door middel van de 3D bril waant u zich echt in de wereld van het thema. Een supercoole ervaring voor jong en oud!

karten westland
lasergamen westland
glowgolf westland
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.