Dagje fietsen in het Westland

Fiets de favoriete Westlandse fietstocht

Deze uitgestippelde fietstocht toont je de veelzijdigheid van Westland. Van het bos, door de duinen, naar de waterwegen, langs rustige natuurgebieden en door sfeervolle dorpskernen. Ideaal voor een sportief dagje uit, lekker een rondje fietsen door het Westland!

De fietsroute

De 52 km lange fietstocht begint en eindigt bij Vakantiepark Vlugtenburg. Je rijdt door het bos aan de rand van Hoek van Holland, even later kom je over de boulevard. Je hebt hier prachtig zicht over het water, de vele schepen en de Rotterdamse haven. Verderop langs de Nieuwe Waterweg zie je enkele vuurtorens op de kade staan. Je rijdt langs de Oranjeplassen, een vogelrijk natuurgebiedje. Ook fiets je langs de Vlietlanden, een ongerept plassengebied. 

Beleef het Westland vanaf de fiets

Aanrader

Je fietst langs zowel het Kraaiennest als de Wollebrand, twee rustige recreatiegebieden met een waterplas. Een fijne plek om even op adem te komen en de verkoeling van het water of de schaduw op te zoeken. Heel lekker tijdens het fietsen van een rondje Westland!

Klik hier voor meer informatie over de route

Deze fietstocht is simpel gezegd geschikt voor iedereen die van fietsen en een mooie omgeving houdt. Of je nu een wielrenner, mountainbiker of trotse eigenaar van een praktische e-bike bent!

Vanaf het park hoef je niet ver te zoeken, aangezien Vlugtenburg het start- en eindpunt is van deze bijzondere fietstocht.

De fietstocht hoeft niet geboekt te worden. Natuurlijk is een fiets wel cruciaal om aan de tocht mee te kunnen doen. Mocht je zelf geen fiets bij hebben dan kun je deze gemakkelijk lenen bij de receptie (€12 per dag). Belangrijk dat je de fietsrit afmaakt, want dan zie je jouw betaalde borg van €25,- ook weer netjes terug. Ga je liever voor een elektrische fiets? Dan kost je dat €25,- per dag. 

Klik hier om een fiets te huren!

This site is registered on wpml.org as a development site.