De Big Daddy steptoer

Toeren op een stoere, elektrische step

Daar ben je dan aangekomen in het mooie Westland. Maar wat is een leuke, bijzondere manier om de omgeving in je op te nemen? Touren op een elektrische step natuurlijk. De Tuinderij heeft hiervoor een oplossing op elektrische wielen! 

Big Daddy Step

Deze stoere Big Daddy step is niet alleen bijzonder omdat hij zo robuust oogt, maar vooral omdat hij geheel elektrisch is aangedreven! Het plezier van een step, zonder er ook echt voor te hoeven steppen. Vinger op de knop en de step zelf doet al het werk. De topsnelheid van de step is 30 km/h.

Steppen zonder enige inspanning

Step Route

De Tuinderij kent de omgeving op zijn duimpje en heeft een mooie route uitgestippeld over de fietspaden van het Westland en het naastgelegen gebied Midden-Delfland, waarbij je ook geregeld ‘off-road’ gaat. Dit maakt het touren op de  elektrische step nog leuker!

Om op de steps te mogen touren, hoef je geen rijbewijs te hebben, maar men moet wel minimaal 16 jaar oud zijn.
De Tuinderij is gelegen in de polder in De Lier. Met de auto vanaf Vlugtenburg is het ongeveer 20 minuutjes rijden om er te komen. 

Er zijn 30 Big Daddy steps en ze zijn zeer gewild, dus het is altijd goed om van tevoren even te reserveren. Vanaf 10 personen gaat er een begeleider met je mee op pad. Wil je met z’n tweeën op pad? Geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden.

Openingstijden:

De openingstijden zijn afhankelijk van geboekte uitjes en/of feesten en wijken af van de standaard tijden van telefonische bereikbaarheid.

Telefonisch bereikbaar:
Dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.