Zelf je fruit bij elkaar plukken

Pluk jezelf blij bij Framblij

Zelf je fruit bij elkaar plukken! Altijd al benieuwd geweest hoe jouw geliefde aardbeien in jouw toetje belanden? Nu kun je zelf de handen uit de mouwen steken en een emmertje vullen met verschillende fruitsoorten.

Wat maakt Framblij blij?

Het bijzondere is dat iedereen dus voor zichzelf mag gaan plukken en zijn eigen emmertje mag vullen. Door het emmertje zijn je handen vrij en kun je allerlei soorten fruit met elkaar mixen en mengen. Begin van het seizoen zul je vooral veel frambozen en aardbeien tegenkomen. Later in het seizoen zie je grotendeels heerlijke kersen, blauwe bessen, aalbessen en perziken.

Een educatief en vooral een superleuk uitje voor het hele gezin. Er is ook een Theeschenkerij aanwezig en een speeltuintje met knuffelbare diertjes.

Verkoop-stalletje

Last but not least is er ook het gehele jaar door een verkoop-stalletje geopend op alle dagen van de week (08:00-20:00). Hier hebben ze een wisselend aanbod afhankelijk van het seizoen. In de zomermaanden vindt je hier vooral: frambozen, aardbeien, kersen, bramen, meloenen, blauwe bessen, aalbessen, kruisbessen, nectarines, druiven en meer. En gedurende de winter hebben zij diepvries frambozen, jam, honing en siroop.

Framblij is geschikt voor kinderen, families en grote & kleine groepen. Ideaal voor de fruitliefhebber.
Framblij ligt in Monster en dat is vanaf Vlugtenburg gemakkelijk te bereiken. Het ligt zo’n 5 kilometer van het vakantiepark, dus goed te bereizen met zowel de fiets als de auto. 

Bij Framblij moet je vooraf reserveren om zelf je fruit te mogen plukken. Je kunt terecht op woensdagmiddag van 14.00-16.00 uur, op zaterdagmorgen tussen 10-12 uur óf op de maandagmorgen van 10.00-12.00 uur. Kijk voor de actuele tijden en info om te reserveren op hun site.

Openingstijden
Het fruit plukken kan op:

– Maandagmorgen van 10.00 – 12.00 uur

– Woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur

– Zaterdagmorgen tussen 10.00 – 12.00 uur.

Het verkoop-stalletje blijft het gehele jaar door geopend. Op alle dagen van week kun je hier terecht om iets te kopen tussen 8:00 en 20:00.

 
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.