Ontdek het oer-Hollands druiventelen

Een druif, daar zit wel (een) pit in!

Wat is het geheim achter een goed gevulde, volle tros met druiven? Kun je beter druiven met óf zonder pit eten? Welke producten worden er allemaal gemaakt van druiven?

Themapark de Westlandse Druif

Tijd om het uit te zoeken! Bij themapark De Westlandse Druif kun je op al deze vragen (en natuurlijk nog veel meer vragen) een antwoord krijgen tijdens een rondleiding. Het themapark geeft ook verschillende workshops en zij hebben een museum waar je alles kunt leren over deze heerlijke vrucht en de geschiedenis van de Westlandse druiventeelt.

Rondleiding

De Westlandse (biologische) druiven worden geteeld in glazen kassen. Een bezoek aan het volledige themapark ‘De Westlandse Druif’ duurt ongeveer 1,5 uur. Toegang tot de kassen is alleen mogelijk in combinatie met een rondleiding. Ter afsluiting is er de gelegenheid om nog even in de winkel met gerelateerde producten rond te kijken en natuurlijk de heerlijke Westlandse druiven te proeven!

Brasserie de Druiventuin

Naast het themapark kun je ook neerstrijken op het terras van Brasserie de Druiventuin. Hier verwerken ze vele producten welke op druivenbasis zijn geproduceerd in hun gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een druivencake of een fruitige dressing.

Themapark de Westlandse Druif is geschikt voor kinderen, families en grote & kleine groepen en natuurlijk extra goed toegankelijk voor druiveniefhebbers.
Themapark de Westlandse Druif is gemakkelijk te bereiken met zowel de fiets als de auto. Met beide vervoersmiddelen ben je ruim binnen een kwartier op locatie aanwezig wanneer je vertrekt vanaf Vlugtenburg.

Je hoeft voor een rondleiding niet vooraf te boeken (mits je met een grote groep komt), bekijk de tijden van de rondleidingen en je kunt gewoon aansluiten wanneer jou het best uitkomt.

Openingstijden:

Op maandag gesloten.

Geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 uur – 16.00 uur (horeca tot 17.00 uur). 

Op aanvraag ook buiten deze tijden geopend! Rondleidingen voor passanten vinden op vaste tijden plaats.

Groepen kunnen in overleg een tijd bepalen.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.