Strandtent de Pit

Geniet met de voetjes in het zand

Op het terras in het zonnetje. Wat mist hier nog?! Juist! Een heerlijke versnapering met een verkoelend drankje!  Bij Strandtent De Pit weten ze hoe ze hun gasten in de watten moeten leggen.

Sfeer

Sinds 2012 runnen Marleen en Mathijs samen Strandtent De Pit. Neem alles vanuit de schommelbank rustig in je op en vertrek met een sprintje richting de zee voor een frisse duik. Droom lekker weg op de reggae of een ander vrolijk niet alledaags deuntje dat door de speakers klinkt. De strandtent brengt een gezellige ongedwongen, huiselijke sfeer naar het strand.

Geniet van een gezellige ongedwongen sfeer op het strand!

Wat kun je hier eten?

De geur van de houtoven komt je al lopend door de duinen tegemoet. Strandtent De Pit staat bekend om zijn overheerlijke pizza’s uit de houtoven met een flinterdunne bodem. Verder staan er ook goedgevulde plankjes met vlees- of viswaren op het menu.

Wat maakt De Pit De Pit?

Hergebruik, doe het zelf en aandacht voor natuur & milieu zijn kenmerkend voor de Pit. Het is dan ook niet gek dat het huidige restaurant is ontstaan uit twee 40ft compleet omgetoverde containers. Het terras staat gevuld met meubels welke aandachtig zijn binnengehaald bij de kringloopwinkel. Alles samen vormt een gezellig en bovenal huiselijke sfeer.

Aanrader

Laat je telefoon maar thuis en log uit op alle elektronische apparatuur voor een éxtra ontspannende ervaring zonder Facebook notificaties en binnenkomende mail.

De Pit is geschikt voor letterlijk iedereen die van zand tussen de tenen houdt, in combinatie met een lekker hapje en drankje in de zon.
Loop richting horizon, duinen door naar de zee, schoenen uit en dan rechtsaf bij de strandingang van  Vlugtenburg ’s-Gravenzande. Hier vind je Strandtent de Pit.

Bij De Pit kun je onaangekondigd binnen komen druppelen. Mocht je met een grote groep willen eten? Dan is een reservering vooraf wel aan te raden vooral op zomerse dagen. De receptie helpt je hier eventueel graag bij.

Openingstijden
Dagelijks geopend van: 10.00 – 00.00 uur

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.