Indoor fun bij The City

Breng een middagje door bij The City, op een paar minuutjes rijden van Strandpark Vlugtenburg. Dit is het grootste all-in-one Entertainment Center van Zuid-Holland. Voor elke groep en elke gelegenheid zijn er spectaculaire activiteiten te vinden in het filmdecor van The City.

Bowlen

Dit is bowlen zoals je dat nog nooit beleefd hebt. The Tube is één van de meest spectaculaire bowlingbanen van Nederland. De bowlingbaan is gebouwd in een metrotunnel, inclusief station vol unieke details.

Ook hebben deze banen vijftig verschillende animaties die op de baan geprojecteerd worden en reageren op jouw worp! Dit is unreal bowlen!

Lasergamen

Aan de rand van The City staat The Gasstation. Het lijkt een vervallen plaats, maar niets is minder waar… The Gasstation biedt ongekende mogelijkheden voor alle lasergame-fanaten. Sluip langs de schappen, verschuil jezelf achter de pompen of klim om het dak om een beter overzicht te krijgen. Lukt het jouw team om de meeste hits te maken?

Midgetgolf

Als je Main Street afloopt in The City kom je uit bij het stadspark. Daar vind je het schitterende decor van onze minigolf, de start bevindt zich onder het viaduct. The City heeft achttien unieke minigolfbanen in een unieke omgeving, een deel gaat door een donkere steeg met glowgolf effecten. In The City is elke hole een opzienbarende beleving.

Karaoke

In de private karaoke rooms kun je met je eigen gezelschap ongegeneerd meezingen met je favoriete hits. Van het foute uur tot kroegenhits, 70’s tot 90’s en nog veel meer. Met hun drankenservice word je op je wenken bediend en hoef je de karaoke room niet te verlaten. De private karaoke rooms zijn het ideale (muzikale) uitje voor vrijgezellenfeesten, team- en bedrijfsuitjes en vriendengroepen.

VR Game

Voor alle mensen die zichzelf het liefst volledig in een andere wereld wanen hebben ze bij The City een VR Game Arena. VR staat voor virtual reality en is het gamen met een headset op die jou dus letterlijk in de gaming wereld plaatst.
Let op! VR Game is geschikt vanaf 8 jaar.

Jeu de Boules

Aan het “The City Plein” zijn vijf fantastische Jeu de Boules-banen gebouwd. Het traditionele Franse spel krijgt in The City een hele andere belevenis. Zo vet zag Jeu de Boules er nog nooit uit!

The city
The city
The city
The city
The city
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.