Wato Events

Activiteiten op het Westlandse strand

Bij Vlugtenburg heb je ál het grote geluk om pal naast de kust te verblijven. Genieten van de rust en de schoonheid die het strand biedt. Maar op welke manieren kun je het strand nog meer gaan ontdekken? Ontdek Wato Events!

Wato Events

Wato Events heeft hiervoor de actieve oplossing! Zij organiseren allerlei sportieve activiteiten voor een unieke beleving zowel in het water als op het Westlandse strand.

Voor een onvergetelijke strandervaring!

Welke strandactiviteiten zijn er?

Je kunt het zo gek niet bedenken en Wato Events kan het voor jullie regelen. Van Bubble Voetbal tot aan Strandgolven, Blokarten, Boogschieten, Lacrosse, Powerkiten, tot aan Expeditie Robinson én nog veel meer.

AANRADER – SHOOT OUT

Voor de durfals, is Shoot Out ook een échte aanrader. Shoot Out is een spannend en sneaky spel, waarbij twee teams elkaar met pijl en boog te lijf gaan. Je kunt schieten op lijven en schijven en wegduiken achter een bunker als de pijlen jóuw kant op komen.

Activiteiten in het water

Je bent meer een waterliefhebber?  Kajakken, Suppen XXL, Golfsurfen, de wind de baas zijn tijdens Kitesurfen, de golven trotseren in een raft. Het kan allemaal op het strand!

Beachclub Breez

Je staat nog stijf van de adrenaline of compleet uitgedroogd na een intensief spel? Je buik rommelt na alle inspanningen? Het personeel van het bijbehorende Beachclub Breez verzorgt graag een lekker hapje en drankje.

Er zijn diverse activiteiten, geschikt voor kinderen, families en grote & kleine groepen vanaf 2 personen. Ideaal voor het jaarlijkse weekendje weg met de vriendengroep of familie.
Wato Events is gemakkelijk te bereiken met zowel de fiets, auto als met de benenwagen. Voor de actievelingen is het een heerlijke strandwandeling van ongeveer 30 minuten vanaf Vlugtenburg. Met de auto of de fiets ben je op bestemming binnen 8 minuten (een fiets kun je huren via onze receptie).

Vlugtenburg en Wato Events werken graag samen en dat heeft als voordeel dat we je goed kunnen helpen bij het boeken van een activiteit. Voor een activiteit namelijk altijd vooraf even een boeking maken. De receptie helpt je hier graag bij. Klik hier om direct contact op te nemen met WATO. 

Openingstijden

Iedere dag geopend van 10:00 tot 22:00.

Tijdens vakanties en zwoele zomeravonden kunnen de openingstijden afwijken

 
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.